Gratis

Ismageriet har været tæt på nye lokaler i Hvidovre

Det har været tæt på et par gange, men Ismageriet har endnu ikke fundet det rette sted til en ny isbutik på Vestegnen
Ismageriet vil åbne ny butik i Hvidovre og har været tæt på nye lokaler
Det skal nok lykkes, lyder det fra en skuffet Ismageriet-chef, Kim Simonsen. (Foto: Ismageriet)

Den gode nyhed er, at Ismageriet fortsætter jagten på lokaler i Hvidovre.

Den lidt dårligere nyhed er, at det har været tæt på flere gange uden at lykkes.

Ismageriet var tæt på nye lokaler i Hvidovre

– Vi har pløjet Hvidovre og Rødovre igennem på kryds og tværs, men det er ikke lykkedes os at finde et egnet lokale, skriver Ismageriets administrerende direktør, Kim Simonsen, til Risbjerg & Co.

– Vi var i dialog med nogle gode steder, men desværre kunne vi ikke lukke en aftale med dem, da det kom til stykket, fortæller Kim Simonsen.

Annonce (artiklen fortsætter under annoncen)

Jeres top-3 lod sig ikke gøre

Det væltede ind med forslag til, hvor Ismageriet kunne slå rødder i Hvidovre, da Risbjerg & Co. havde fortalt, at den populære kæde ville åbne en ny butik på Vestegnen.

De tre mest populære forslag var Hvidovre C, Havnen og den gamle basar på Gammel Køge Landevej, der i øvrigt stadig er til salg.

Top 3-placeringer til Ismageriet i Hvidovre
Det meste af Hvidovre kom i spil, da det væltede ind med forslag til, hvor Ismageriet bør åbne deres nye butik i Hvidovre. (Illustration: Risbjerg & Co.)

Desværre sad ingen af stederne i isskabet for den velbesøgte kæde, der ellers også har fået den røde løber rullet ud af borgmesteren i Hvidovre.

Ismageriet har følgende krav til nye lokaler:

  • En bygning med 300-600 kvadratmeter til rådighed til både produktion og et cafémiljø.
  • Bygningen skal helst være i ét plan, for store ting og sager skal kunne flyttes rundt med vogne.
  • Gode muligheder for at parkere.
  • Folk skal kunne sidde ved borde udenfor med sol i ansigtet.

Annonce (artiklen fortsætter under annoncen)

Skuffende – men det skal nok lykkes

Kim Simonsen har tidligere luftet, at han godt kunne se charmen i et sted på Hvidovrevej

Han vil dog ikke fortælle præcist, hvilke steder der har været i kikkerten i denne omgang. Kun, at de alle virkede lovende.

I sidste ende faldt de dog til jorden af forskellige årsager, som direktøren heller ikke vil ind på.

– Det var selvfølgelig ret skuffende. Men vi fortsætter jagten, og det skal nok lykkes på et tidspunkt, skriver han i sin mail til Risbjerg & Co.

Hvis du føler dig lidt snydt, så vær glad for, at det i hvert fald er gået fremad.

Engang skete det her: Ismageriet åbnede i Kødbyen i stedet for på Vestegnen.

Del artiklen:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her