Ismageriet bliver mere og mere lun på Hvidovre

Hvidovres kvaliteter står nu endnu tydeligere for mig, konstaterer Ismageriets direktør efter et besøg på Rådhusets tag med udsigt over Hvidovre
Udsigt fra Hvidovre Rådhus over Risbjergkvarteret
Der er et kæmpepotentiale i en ny butik i Hvidovre, lyder det fra Ismageriet efter et møde med Hvidovre Kommune til en udsigt, der svarer nogenlunde til denne. (Foto: Risbjerg & Co.)

Ismageriet bliver kun mere og mere lun på at komme til Hvidovre.

En tur op på taget af Rådhuset med udsigt over hele byen – og en snak med Hvidovre Kommune om fremtiden – har sat sig spor i butikskædens administrerende direktør, Kim Simonsen.

– Det var virkelig en oplevelse, hvor vi hørte om forventninger til kommunen og om et generationsskifte, der er i gang. Det var noget, der virkelig satte tanker i gang hos mig, siger Kim Simonsen til Risbjerg & Co.

– Jeg må ærligt indrømme, at Hvidovres kvaliteter nu står endnu tydeligere for mig. Jeg håber stærkt, at vi kan finde en passende placering med plads til både produktion, kunder og parkering, fortæller han.

Annonce (artiklen fortsætter under annoncen)

Ingen af jeres gode forslag ramte plet

Risbjerg & Co.’s læsere har udpeget en række muligheder i Hvidovre, hvor Ismageriet måske kan få opfyldt sine krav til nye lokaler: 

  • En bygning med 300-600 kvadratmeter til rådighed til både produktion og et cafémiljø.
  • Bygningen skal helst være i ét plan, for store ting og sager skal kunne flyttes rundt med vogne.
  • Gode muligheder for at parkere.
  • Folk skal kunne sidde ved borde udenfor med sol i ansigtet.

Kim Simonsen fortæller, at Ismageriet har været alle forslagene igennem. Men ingen sad lige i skabet. Enten mangler der optimale forhold, eller også er bygningen ikke til at få fat i.

Ismageriet er lun på en plads i Hvidovres sol

Til gengæld har direktøren fået øjnene op for en charme i noget, der ellers får ret meget kritik i Hvidovre: Det centrumløse og spredte butiksliv langs Hvidovrevej.

– Det er interessant ved Hvidovre, at handelszonerne er spredt lidt mere ud i forhold til for eksempel Rødovre Centrum.

– Det er en fordel for os, for det giver lidt flere muligheder for, at noget på solsiden kunne passe ind, forklarer direktøren.

Annonce (artiklen fortsætter under annoncen)

Ismageriet overvejer også andre steder på Vestegnen

Ismageriet fortsætter sin søgen efter lokaler på Vestegnen i et område, der også inkluderer Rødovre og Brøndbyøster.

Det handler ifølge Kim Simonsen om at finde noget, hvor størrelse og pris passer sammen.

– Der ligger en masse arbejde i det, som vi er gået i gang med. Vi skøjter ikke bare hen over det, men har hænderne helt nede i det og vender og drejer hver en mulighed, siger Kim Simonsen.

Er det en pæn måde at sige, at Ismageriet ender et andet sted end i 2650?

– Nej, jeg tror stadigvæk, at det ville være helt oplagt og en god mulighed med Hvidovre, absolut. Det kan jeg da kun se et kæmpepotentiale i, forsikrer Kim Simonsen.

Det samme kan Hvidovres borgmester, som du kan læse i denne artikel.

Hvis du vil være sikker på at få seneste nyt om Ismageriets søgen på Vestegnen, så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev.

Du kan også altid få et praj om seneste nyt på FacebookInstagram eller X.

Ismageriet blev grundlagt i 2005 af Kim Simonsen i et tidligere bageri på Kongelundsvej på Amager.

I 2016 udvidede Ismageriet med en butik i Søborg og flyttede Amager-adresse fra det gamle bageri på Kongelundsvej til større lokaler ved DR Byen.

I 2023 åbnede endnu en stor butik, denne gang i Kødbyen.

Faktisk havde Kim Simonsen dengang haft planer om at udvide på Vestegnen, men så opstod en unik chance for at indtage Vesterbro.

– Derfor kom Kødbyen lige først. Det er med at tage mulighederne, når de er der, siger Kim Simonsen til Risbjerg & Co.

Den populære is fra Ismageriet er inspireret af klassisk italiensk gelato og bliver lavet i baglokalet i hver enkelt butik.

Isen bliver lavet af friske bær og frugter, gerne fra danske haver, når det kan lade sig gøre.

I dag er Ismageriet vokset til at have 25 fuldtidsansatte og 350 ’sæsonmedarbejdere’.

Du kan læse mere på Ismageriets hjemmeside.

 

Vil du læse mere?

For at læse mere skal du blive medlem.

 Så får du adgang til en masse god journalistik, lokale rabatter

og muligheden for at påvirke din by.

Klik HER for at komme i gang!

Allerede medlem?

Log ind herunder:






 

 

  

Del artiklen:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld dig det gratis nyhedsbrev fra Risbjerg & Co.