Ismageriet har engang svigtet Vestegnen, da planerne om at åbne en ny butik pludselig ændrede sig, så der i stedet åbnede en butik i Kødbyen.
Det fortæller administrerende direktør, Kim Simonsen.
Da han for nogle år siden havde planer om at udvide på Vestegnen, opstod pludselig en unik chance for at indtage Vesterbro.
– Derfor kom Kødbyen lige først. Det er med at tage mulighederne, når de er der, konstaterer Kim Simonsen.
Nu ser det til gengæld ud til, at muligheden endelig ligger i retning af Hvidovre.
Det kan være direkte i 2650 eller i én af nabokommunerne.
Læs artiklen Ismageriet kommer til Vestegnen.
Ismageriet er vokset ud af bageri på Amager
Ismageriet blev grundlagt i 2005 af Kim Simonsen i et tidligere bageri på Kongelundsvej på Amager.
I 2016 udvidede Ismageriet med en butik i Søborg og flyttede Amager-adresse fra det gamle bageri på Kongelundsvej til større lokaler ved DR Byen.
I 2023 åbnede endnu en stor butik i form af kupmageren fra Kødbyen, der altså spændte ben for en udvidelse på Vestegnen.
Is af frisk frugt og grønt
Den populære is fra Ismageriet er inspireret af klassisk italiensk gelato og bliver lavet i baglokalet i hver enkelt butik.
Isen bliver lavet af friske bær og frugter, gerne fra danske haver, når det kan lade sig gøre.
I dag er Ismageriet vokset til at have 25 fuldtidsansatte og 350 ’sæsonmedarbejdere’.
Du kan læse mere om historie på Ismageriets hjemmeside.